O nama

Obrt PS TEHNIK osnovan je 2015. godine. Trenutno zapošljavamo 10 djelatnika i posjedujemo 6 CNC obradnih strojeva te klasične univerzalne strojeve koji su neophodni u svakoj proizvodnji.

Osnovna djelatnost obrta je strojna obrada djelova od metala. Nudimo usluge tokarenja, glodanja, bušenja i brušenja dijelova. Cilj nam je tržištu ponuditi visoku kvalitetu izrade traženih pozicija prateći najnovije trendove u industrijskoj proizvodnji.

Kao mlada tvrtka na tržištu, visokom kvalitetom izrade proizvoda i kvalitetnim ljudskim kadrom, privukli smo i zadržali svoje klijente. Pojam kvalitetne usluge između ostalog podrazumijeva proizvod visoke preciznosti i kvalitete obrade kao i točnost pri isporuci.

Svoje usluge zasnivamo na konkretnim zahtjevima kupca. Specijalizirani smo za izradu strojnih dijelova, izradu alata, te ostalih dijelova od metala i plastike prema dostavljenom nacrtu ili uzorku. Usluge obuhvaćaju kompletnu izradu manje ili više složenih proizvoda, kao i pojedinačne faze obrade prema potrebama naručitelja.

Naši CNC obradni centri zahvaljujući suvremenom sustavu upravljanja i širokom spektru reznog alata u mogućnosti su proizvesti komplicirane metalne komponente te su opremljeni za velikoserijsku kao i pojedinačnu proizvodnju. Svi obradni centri opremljeni su IC RENISHOW 3D tasterima OMP 40 za uzimanje pozicija i kontrolu komada te sa RENISHOW TS 27 tasterima za automatsko mjerenje alata.